Povestea Locului

Construit in anul 1905, hotelul situat in apropierea Garii de Nord a fost unul dintre locurile preferate de personalitatile importante de la noi din tara.
Hotel Grivita, numit anterior Bratu, este unul dintre hotelurile cu traditie din Capitala.
Hariclea Darclée, supranumita „privighetoarea Crapatilor“, care a fost aplaudata la Scala din Milano chiar si de Giuseppe Verdi, si-a petrecut ultimii ani din viata la acest hotel care avea un restaurant la parter unde puteau fi servite „scotch, pizza si minuturi la gratar“.
Marele muzician, George Enescu, inchiria cu luna un apartament de trei camere, dotat cu pian din hotelul de pe Calea Grivitei. Pentru ca nu a detinut niciodata o casa in Capitala, Enescu a ales sa locuiasca o buna bucata de vreme in hotelul din apropierea Garii de Nord.
Incercand sa imbine vechiul cu noul, istoria cu prezentul, Euro Hotels Grivita isi deschide portile pentru a primii oaspeti.
Cele 19 camere standard si 11 apartamente sunt mobilate in stil clasic.
Toate camerele sunt dotate cu mini-bar, aer conditionat, seif, conexiune WiFi, TV si telefon cu linie nationala si international.

Internet si alte servicii GRATUITE

La Euro Hotels Grivita internetul este gratuit, atat in camera, cat si la restaurant. Asa vei putea fi in permanenta in legatura cu partenerii de afaceri si cu cei dragi.
Reteaua wireless merge foarte bine!

Pe langa conexiunea gratuita la Internet, tot fara sa platesti, iti oferim urmatoarele servicii:

TV

Comenzi Taxi

Pastrarea bagajelor

Transmiterea de mesaje

Informatii privind mijloacele de transport

Wake-up call la ora solicitata

Servicii cu plata

Daca doresti, contra cost, oferim transfer de la / la aeroport, rent a car, serviciu de spalatorie, servicii telefonice locale, interurbane, internationale, mini bar.

Transfer privat de la aeroportul Henri Coanda

Inchiriere auto cu sau fara sofer

Tur de oras in Bucuresti

Excursii – doua castele intr-o zi -Castelul Peles si Castelul Bran

Alte servicii la cerere.